Bottenbouillon - eten zoals het altijd bedoeld was

We zijn het een beetje vergeten: een pan botten die urenlang staat te pruttelen. Vroeger was het normaal. Geen pakjes of poedertjes, maar gewoon een bouillon vol voeding, rust en kracht.

Voeding die je voelt

Als botten langzaam trekken, komen er mineralen, gelatine en collageen vrij. Je lijf herkent dit meteen je gewrichten krijgen steun, je huid straalt en je darmen vinden hun rust. Het is gewoon puur eten.

Een blije buik, een helder hoofd

Je darmen zijn de basis van je gezondheid. Geef je ze bouillon, dan krijgen ze precies wat ze nodig hebben. Dat voel je in meer energie, minder onrust in je lijf en een hoofd dat weer helder denkt.

Geen meuk, wel traditie

Wij trekken bouillon zoals het altijd gedaan werd. Botten van dieren die goed geleefd hebben, water, tijd, groente en kruiden. Meer is er niet nodig. Wat je proeft? Echte smaak. Wat je krijgt? Voeding die je lichaam ondersteunt.


👉 Bij de Breinkeuken geloven we dat je lijf beter verdient dan bewerkte voeding met onnodige toevoegingen. Daarom maken we bottenbouillon zoals het hoort langzaam, met geduld en zonder meuk.

© 2024 - 2025 de Breinkeuken | sitemap | rss