Gefermenteerde asperges met sinaasappel

Ambachtelijk gefermenteerde groenten vol smaak en voedingskracht

Deze gefermenteerde witte asperges met sinaasappel zijn een bijzonder seizoensproduct. De milde, zachte smaak van verse asperge wordt verrijkt met het frisse van sinaasappel en de natuurlijke zuren die ontstaan tijdens fermentatie.

Fermenteren is een traditionele manier om groenten te bewaren én om extra voedingswaarde toe te voegen. Dankzij dit proces ontstaat er een levendig product boordevol goede bacteriën (probiotica) die je darmflora ondersteunen.

Een gezonde en smaakvolle aanvulling in je keuken: heerlijk in een salade, als bijgerecht, of gewoon zo uit het potje. Gemaakt in kleine batches met lokale asperges en pure ingrediënten.

Waarom kiezen voor deze gefermenteerde asperges:

  • Gemaakt met verse, lokaal geteelde asperges

  • Natuurlijk gefermenteerd – zonder meuk

  • Subtiel zuur, fris en licht kruidig van smaak

  • Rijk aan probiotica, goed voor je spijsvertering

  • Past perfect in een gezond en seizoensgebonden eetpatroon

Ingrediënten:
Asperges, sinaasappel, zwarte peper, laurier, water, zout.

 

 

© 2024 - 2025 de Breinkeuken | sitemap | rss