Ambachtelijke runderbottenbouillon

Onze runderbottenbouillon wordt langzaam en ambachtelijk getrokken van grasgevoerde runderbotten, samen met biologische groenten en kruiden.

Maar liefst 36 uur in de ketel zodat alle waardevolle voedingsstoffen vrijkomen.

Het resultaat is een krachtige bouillon, rijk aan collageen, gelatine, aminozuren en mineralen zoals calcium, magnesium en fosfor. Een stevige basis die je darmen voedt, je gewrichten ondersteunt en je lijf versterkt van binnenuit.


Waarom kiezen voor deze runderbouillon?

✔ Ondersteunt een gezonde darmwand en soepele spijsvertering
✔ Helpt gewrichten soepel te blijven (collageen voor kraakbeen & bindweefsel)
✔ Draagt bij aan stevig haar, sterke nagels en een gezonde huid
✔ Bevordert spierherstel na fysieke inspanning
✔ Ondersteunt focus, kalmte en herstel dankzij gelatine, glycine en mineralen


Hoe gebruik je deze bouillon?

  • Drink de bouillon warm uit een mok ‘s ochtends op nuchtere maag, tussendoor als hartige opkikker of ‘s avonds voor herstel en ontspanning.

  • Gebruik als voedzame basis voor soepen, curry’s, stoofpotjes of sauzen.

  • Voeg een scheut toe aan je groentesap of smoothie voor een extra boost.


Ingrediënten

Water, grasgevoerde runderbotten, ui, prei, bleekselderij, wortel, knoflook, appelazijn, zwarte peper, laurier, tijm.

👉 100% biologisch. Zonder meuk. Puur natuur.


Formaten

  • 190 ml – precies goed voor één portie, direct te verwarmen en te drinken.

  • 550 ml – ideaal om 2 à 3 keer van te genieten of te gebruiken in de keuken.


Houdbaarheid

  • Gesloten pot: minimaal 2 maanden houdbaar in de koelkast.

  • Na openen: 5 tot 7 dagen gekoeld bewaren.

© 2024 - 2025 de Breinkeuken | sitemap | rss